COACHING2018-07-24T14:39:46+00:00

Imamo dva života. Drugi počinje kada shvatimo da imamo samo jedan!

Konfucije

Coaching

Coaching je najelegantniji i daleko najbrži način da postignete željene rezultate. Coaching proces je krajnje ličan, profesionalan odnos, posebno skrojen za svakog klijenta koji se na strukturiran način vodi isključivo unutar sredine koja je sigurna i strogo povjerljiva.

Za razliku od terapijskih procesa coaching je više orijentisan ka rješenjima nego ka problemu, više prema budućnosti a manje prema prošlosti, manje ka tome kako i zašto se nešto desilo a više u pravcu zašto i kako dalje. Upravo iz tog razloga, coaching veoma jasno premoštava jaz između toga gdje ste sada i onoga gdje želite da budete. Ukoliko osjećate umor, nedostatak vizije, ciljeva, motivacije, osjećaj bezizlaznosti i nezadovoljstva trenutnim stanjem u bilo kojem segmentu života (personalno, poslovno, finansijski, društveno), ukoliko niste zadovoljni i osjećate da trebate promijenti nešto ali niste sigurni šta, ukoliko ste suočeni sa strahom i imate osjećaj da vas nešto koči, da ne vladate svojim životom nego da život ili drugi ljudi upravljaju Vama, ukoliko želite postići veliki uspjeh ili ste pak uspješni ali ne i sretni i ispunjeni, ukoliko treba da donesete odluku a niste sigurni ili Vam je jednostavno potreban neko potpuno stručan i nadasve objektivan s kim otvoreno i konstruktivno možete razgovarati i doći do pravog rješenja te ako ste spremni da istinski dovete do maksimuma svoj potencijal onda je life ili bussines coaching pravi odabir za Vas!

Dr Kenan Crnkić nudi isljučivo usluge „high class“ coaching-a te je sa 100% rezultatom do sada pomogao svim svojim klijentima među kojima su neki od najpoznatijih biznismena, stručnjaka, sportista i estradnih umjetnika. Primjenjujući kombinaciju najpoznatijih, modernih, oprobanih i izuzetno moćnih coaching metoda, dr Kenan Crnkić radi isključivo na bazi krajnjeg rješenja što njegov coaching čini potpuno drugačijim u odnosu na uobičajene coaching ponude koje su zasnovane na cijeni jednog sata ili bloka sati. Iako u prosjeku veoma brzo postiže željeni rezultat, klijenta ne „ostavlja“ dok se ne postigne željeno rješenje.

KC Coaching u osnovi se odvija u tri vala:

Cjelokupni proces se odvija krajnje strukturirano, postavljaju se ciljana i precizno formulisana pitanja te koriste interesantne i nadasve korisne tehnike različitih formata koje će Vam sigurno pomoći da pronađete svoje odgovore, formulirate i implementirate strategiju i postignete sve što želite. Sam proces se odvija isključivo 1 na 1, najčešće putem kombinacije sastanaka, skype, telefonske i email korespondencije.

Ukoliko ste zaista ozbiljni i spremni da napravite najbolju investiciju u svom životu, sa punim povjerenjem se obratite direktno putem popunjavanja dole navedenog formulara.

Ukoliko zadovoljavate kriterije bićete kontaktirani od dr Kenan Crnkića lično kako biste dogovorili način i početak saradnje na obostrano zadovoljstvo!