Najvažnija i najbolja investicija koju možere uraditi jeste investicija u samog sebe i svoje znanje.

Warren Buffett

John Maxwell Seminari

Dr. John C. Maxwell najpoznatije je svjetsko ime iz oblasti personalnog liderstva i menadžmenta. Punih 8 godina suvereno drži prvo mjesto na prestižnoj listi globalnih gurua, govornika i trenera. Autor je preko 70 New York Times i Wall Street Journal bestsellera prevedenih na preko 50 svjetskih jezika i jedini autor literature iz samopomoći koji je član Amazon hola slavnih. Preko 6 miliona lidera u 185 zemalja (uključujući predsjednike najmoćnijih zemalja, direktore Fortune 500 kompanija, NATO, sportiste, glumce, uspješne i buduće menadžere svih nivoa) sa svojim timom trenirao je iz čuvene i jedinstvene Maxwellove metodologije koja garantirano donosi enorman uspjeh u svakom od izabranih područija. Posjedovanje međunarodno priznatog Maxwellovog Certifikata smatra se jednom od najsigurnijih i najisplativijih investicija. Dr. Kenan Crnkić prva je i jedina osoba u jugoistočnoj Evropi kojoj je John Maxwell dodijelio pravo podučavanja po originalnom Maxwellovom modelu te shodno tome i izdavanja međunarodno priznatih certifikata.

U ponudi naše Akademije imamo 7 ključnih modula odnosno seminara kako slijedi :

Dr. John C. Maxwell

Navedene module moguće je uspješno certificirati putem seminara, mastermind grupa ili individualnog coaching-a. Moć Maxwellove metode nije samo u sticanju specifičnih znanja i vještina nego iznad svega u trajnom mijenjanju načina razmišljanja i svakodnevnog primjenjivanja naučenog i upravo iz tog razloga najveće svjetske korporacije prilikom zapošljavanja izuzetnu težinu pridaju posjedovanju navedenog certifikata, a imenovani lideri i menadžeri svjedoče i značajnom povećanju vlastite produktivnosti, uspješnosti te nadasve izuzetnoj lakoći rješavanja problema koja rezultira ultimativno povećanom cjelokupnom kvalitetom života.

Ukoliko ste zainteresovani za jedan ili više Maxwellovih jedinstvenih certificijskih programa molimo Vas da nas kontaktirate!